De Blauwe Zaal

Paardenpension

HomePaardenpension

Welkom

Tussen Brugge en Damme vind je De Blauwe Zaal, waar paard en ruiter centraal staan. Op dit prachtig domein, vlak aan de Damse Vaart, begeleiden we elke ruiter op zijn eigen niveau: van start to ride tot professionele ruiter.

 

De Blauwe Zaal is de thuishaven van Ruiterclub St-Hubert
Iedereen is welkom, ook niet leden kunnen bij ons terecht.

Stallingen

Bent u op zoek naar stallingen voor uw paarden? Ons paardenpension telt zo'n 50 stallen met uitgebreide faciliteiten. 

Lees meer

Lessen

Van start to ride tot professionele ruiter: in De Blauwe Zaal begeleiden we iedereen op zijn eigen niveau.  

Lees meer

Paardenkampen

Zin om je vakantie tussen de paarden door te brengen? Tijdens de zomer-, herfst-, kerst- en paasvakantie kun je bij ons terecht voor een onvergetelijk paardenkamp. Voor kinderen vanaf 8 jaar die minstens een beginnersniveau hebben.

Lees meer

Eventing

De Blauwe Zaal beschikt over een prachtig eventingparcours. Het oefenparcours reserveren kost 20 euro per paard, per uur. Bezoekers en kijklustigen zijn altijd gratis welkom.

 

Elk jaar, rond 15 augustus, organiseren wij een oefencross en een nationale eventingwedstrijd. 

Equclub

Om lessen te boeken en betalen, werken wij in De Blauwe Zaal met het online platform Equclub. Lees hier hoe je een account aanmaakt en hoe je met het platform aan de slag gaat.

Lees meer

Ruitersclub St-Hubert

De Blauwe Zaal is de thuishaven van ruitersclub St-Hubert. De ruitersclub is sinds haar oprichting in 1972 gevestigd op de hoeve De Blauwe Zaal en organiseert er tal van rijlessen, wandelingen, paardenkampen, cycli, en andere activiteiten. 

Lees meer