De Blauwe Zaal

Nieuws

HomeNieuws

Instagramwedstrijd

27 augustus 2021

 

Hoe meedoen?

 1. Post een foto of filmpje van jou en je paard in een bericht (geen verhaal) op Instagram.
 2. Vergeet @blauwezaal niet te taggen en voeg de hashtag #DeBlauweZaal toe!
 3. Volg onze Instagrampagina en ontdek op 6 september wie de winnaar is!
  De winnaar krijgt een zadeldoek van De Blauwe Zaal t.w.v. € 50.

 

Wedstrijdreglement

 1. Je kunt deelnemen aan de wedstrijd vanaf de aankondiging tot en met zich inschrijven voor de wedstrijd vanaf de aankondiging tot en met 5 september 2021.
 2. Om deel te nemen, post je een foto of filmpje van jezelf met je paard in een bericht op Instagram. Daarbij moetje @blauwezaal taggen en ook de hashtag #deblauwezaal vermelden. Filmpjes/foto's die gepost worden in een verhaal, komen niet in aanmerking.
 3. Je gaat ermee akkoord dat op de ingezonden foto’s en video's geen auteursrechten gelden en dat je inzending voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden. Alle foto's of video's die deelnemen aan de fotowedstrijd kunnen worden gedeeld op onze Instagramaccount.
 4. De winnaar wordt gekozen door de jury en wordt bekendgemaakt via onze Instagrampagina.
 5. De winnaar wint een zadeldoek van De Blauwe Zaal t.w.v; € 50. Deze dient afgehaald te worden bij ons in De Blauwe Zaal.
 6. De deelname is vrij en zonder enige aankoopverplichting. De gewonnen prijs kan niet geruild worden tegen andere producten, diensten of geld.
 7. Iedere deelnemer aanvaardt dat - indien hij tot winnaar wordt aangeduid - zijn naam publiekelijk wordt gepubliceerd en geafficheerd in het kader van de bekendmaking van de winnaars.
 8. De Blauwe Zaal behoudt zich het recht voor om op gelijk welk tijdstip de wedstrijd op te schorten en dit zonder enige mogelijkheid tot schadevergoeding voor deelnemers of voor eender wie. 
 9. De deelnemers worden geacht de inhoud van die reglement te kennen en het formeel te aanvaarden. Deelname aan de wedstrijd impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement.
 10. De organisator van de wedstrijd is De Blauwe Zaal, Blauwe Zaalhoek 4, 8310 Sint-Kruis. Instagram kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor deze wedstrijd.